PREPPER’S LAB Menü/menu 2021
WEEK 26: Mikroben & Fermentation/Microbes & fermentation
THE BACTERIA CONTROL
MITTAGSMENÜ
Donnerstag, 8.7.21
Gepökeltes Fleisch mit 21 Jahre altem Knoblauch und hausgemachtem Joghurt.
+
Sauerteigbrot mit Käse, Nukazuke-Äpfeln, Butter und eingelegtem Bärlauch.
+
Fermentierter Spargel, Kohl und Chilis mit hausgemachtem Sauerrahm und Korianderöl.
+
Geräucherter Käse mit eingelegten Radieschen.
+
Dazu Pommes frites des Hauses.
THE BACTERIA CONTROL
LUNCH MENU
Thursday, 8.7.21
Cured meat with 21 years old garlic and homemade yoghurt.
+
Sourdough bread with cheese, nukazuke apples, butter and pickled ramson.
+
Fermented asparagus, cabbage and chillies with homemade sour cream and coriander oil.
+
Smoked cheese with pickled radishes.
+
A side of house fries.
WEEK 27: Prepping
SKILLS, CONTROL AND BAD TASTE
MITTAGSMENÜ
Mittwoch, 14.7.21
Gesalzener und geräucherter Fisch mit 10 Jahre alten Fenchelsamen und gefriergetrockneten Oliven und Sanddorn.
+
Makkaroni & Käse in Sauce mit gefriergetrocknetem Parmesan, bestreut mit karamellisierten Zwiebeln.
Donnerstag, 15.7.21
Gefriergetrocknete Shrimps mit gefriergetrockneter Kichererbsen-Mayo und eingelegten Zitronen.
+
Confit de canard aus der Dose mit gefriergetrockneten Paprika, Erbsen, Bohnen und roter Johannisbeere.
+
Serviert mit Pommes frites des Hauses.
SKILLS, CONTROL AND BAD TASTE
LUNCH MENU
Wednesday, 14.7.21
Salted and smoked fish with 10 years old fennel seeds and freeze dried olives and buckthorn.
+
Macaroni & Cheese in sauce with freeze dried parmesan, sprinkled with caramelized onions.
Thursday, 15.7.21
Freeze dried shrimps with freeze dried chickpeas mayo and preserved lemons.
+
Canned Confit de canard with freeze dried peppers, peas, beans and redcurrant.
+
Served with a side of house fries.
TROPEZ im Sommerbad Humboldthain
Wiesenstraße 1, 13357
Google Maps
Monday – Sunday
10.00 am – 6.00 pm
TROPEZ im Sommerbad Humboldthain
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Monday – Sunday
10.00 am – 6.00 pm